Jäsentiedote 2018

Ohessa jäsentiedote, josta löytyy monta kiinnostavaa asiaa kaikille seuran toiminnasta kiinnostuneille:

Arvoisat seuramme jäsenet ! 

Kesä on tullut tänä vuonna ajoissa. Saapa nähdä jatkuuko hellepäivien kertymä vielä toukokuun jälkeenkin. 

Varma merkki kesän alkamisesta on Janakkala-seuran jäsenkirje, joka ainakin vielä tulee perinteisesti paperisena versiona. Olemme keränneet yhteystietojanne silmälläpitäen sähköistä asiointia ja samalla päivittäneet EU:n tietosuojalain asetuksen edellyttämät toimenpiteet. Kiitos niistä vastauksista. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta tai halua asioida sähköisesti, tulette myös tulevaisuudessa saamaan informointia kirjeitse. 

Tämän vuoden aikana kiinnitämme huomiota seuran omien kotisivujen toimivuuteen ja ajankohtaisuuteen. Ne tulevat palvelemaan teitä niin ajankohtaisissa asioissa kuin toimimaan arkistona, josta löydätte mahdollisimman paljon tietoa jo tapahtuneista asioista. 

Vuosikokous hyväksyi maaliskuussa Ida Aalberg-seuran sulautumisen Janakkala-Seuraan. Olemme saanneet näin merkittävän lisäyksen seuramme toimintaan Janakkalassa syntyneen näyttelijälegendan  mukanaan tuomiin tapahtumiin. Janakkala-Seuran hallitukseen valittiin asiantuntijaksi Erkki Tanskanen, joka luotsasi Ida Aalberg-seuraa 18 vuotta. 

Janakkala-juhlaa vietetään perinteisesti Tarinmaan-VPK:n talolla elokuun 12 päivänä alkaen klo 12. Sisältö ei suinkaan ole perinteinen. Suomen lipun 100-vuotisjuhlan merkeissä juhlaa kunnioittaa läsnäolollaan Janakkalan ystävyyskunnnan Viron Kadrinan ainoa elossa oleva Suomipoika veteraani Endel Tonka. Edellytyksenä on, että 94- vuotiaan veteraanin silloinen terveydentila sen sallii. Laittakaapa tapahtuma jo nyt kalentereihinne. 

Janakkala Ennen ja Nyt julkaisu ilmestyy kesäkuussa. Jäsenmaksunsa 15.6.2018 mennessä maksaneet saavat julkaisun jäsenetuna. Vuosikokous on hallituksen suosituksen mukaisesti päättänyt pitää jäsenmaksun entisenä eli 20 €. 

Mukavaa kesän alkua, nähdään elokuussa Tarinmaalla. 

Janakkala-Seuran hallitus